mh17:

rouwen, hoe dan?!

MIJN PERSOONLIJKE VERHAAL ALS NABESTAANDE VAN DE MH17-RAMP

€24,95 (EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN)

MH17 ROUWEN, HOE DAN?!

MIJN PERSOONLIJKE VERHAAL ALS NABESTAANDE VAN DE MH17

Je gegevens zijn veilig bij mij

MH17: Rouwen, Hoe dan?!

Afscheid. Het komt bijna altijd onverwacht. Op de dood en rouwen kun je je nooit écht voorbereiden, juist daarom brengt het vaak een tsunami aan emoties en familie-dynamieken teweeg.


Vliegtuigramp

Een totaal onverwachte schokgolf was het voor mij toen de MH17 op 17 juli 2014 door een luchtdoelraket uit de lucht werd geschoten. Mijn lieve broertje en schoonzusje kwamen bij deze tragische ramp om het leven. Nooit kwamen zij aan op hun vakantiebestemming Bali... Het werd de dood van 298 onschuldige inzittenden die voor hun werk en/of vakantie naar Bali vlogen.


Afscheid kon ik niet nemen...

Mijn wereld stortte in...


Mijn familie viel uit elkaar, het trauma was voor ieder van ons te zwaar om te dragen. Ik stortte in een zwart gat van verbijstering, angst, wanhoop en onbegrip. Het betekende het verlies van alles wat ik lief had. Maar mijn liefde voor mijn gezin en mijn kinderen gaven mij een doel om uit dit diepe dal te willen kruipen. En opnieuw in het leven te staan vanuit liefde & licht. Het schrijven van mijn boek "Rouwen, Hoe dan?!” werd het begin van mijn helende reis!


Gaandeweg mijn helingsproces realiseerde ik me dat mijn verhaal het verhaal van velen is. Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met rouw & verlies.

En misschien zit jij daar nu wel middenin.

Een zwarte fase. Vol angst, verdriet, eenzaamheid, onzekerheid, verbijstering en allerlei andere pijnlijk verwarrende emoties. Laat mij je bij de hand nemen:
Ik zie je...
Ik hoor je...
Ik voel je...


Met mijn boek wil ik je inspireren om de trauma's in jouw leven op te ruimen en de duisternis uit jouw leven te bannen, zodat ook jij weer gaat stralen en verbinden vanuit jouw innerlijke kracht, liefde & licht.

Wil jij een Meet & Greet organiseren in jouw boekwinkel, 

speciaalzaak, bibliotheek of zorgpraktijk? 

Of wil je mij graag ontmoeten bij één van mijn Meet & Greets? 

Neem dan contact met mij.

€24,95 (EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN)

MH17 ROUWEN, HOE DAN?!

MIJN PERSOONLIJKE VERHAAL ALS NABESTAANDE VAN DE MH17

Je gegevens zijn veilig bij mij

TWEE bijzondere vrouwen

voorwoord & nawoord

Christine Pannebakker heeft het voorwoord geschreven

Christine schreef tien boeken de bestsellerlijsten in en werkte samen met bestsellerauteurs Gordon (Morgen begin ik) Geert Kimpen (De Kabbalist), Mark Verhees (De Vibe), Hannah Cuppen (Liefdesbang) en Annemarie Sips

(De moderne monnik) e.v.a. Ze publiceerde in 1994 Singles, het boek beleefde drie keer een herdruk. Met Wie ben ik kreeg ze echt vleugels. Dit boek bereikte de 25ste plek van de Libris top 100 Best Verkocht. Ze organiseerde jarenlang Wie ben ik-dagen naar aanleiding van haar boek. Na een interview in het tijdschrift Margriet kwamen er 15.000 inschrijvingen binnen. Met dit blad maakte ze ook twee jaar lang De Spirituele Margriet. Na het succes van Wie ben ik volgden bij Kosmos het Wie ben ik-werkboek, Wie ben ik-in de liefde en Vrouw & geld , dat ze schreef met Europees Moneycoach Bodo Schafer. Haar lezingen en workshops zijn gekend om persoonlijke verhalen, humor, empowerment, verborgen wijsheid en een boost aan inspiratie. Haar why kun je lezen in Burning Desire.

Christine Pannebakker

Journalist, columnist en auteur van o.a. Vrouwenpower en De maagd is terug

Hetty Naaijkens-Retel Helmrich heeft het nawoord geschreven

Een belangrijke invloed op de visie van Hetty Naaijkens–Retel Helmrich als filmmaker en producent is ongetwijfeld de rijke variatie aan culturen waar zij in haar leven mee in aanraking kwam. Geboren in Indonesië uit een Nederlandse vader en een Javaanse moeder repatrieerde ze op haar tweede levensjaar naar Nederland. Van 1979-1987 werkte zij in het onderwijs op Curaçao. Met haar broer Leonard Retel Helmrich richtte zij in 1989 het succesvolle filmbedrijf Scarabeefilms op. In 2004 werd Hetty door het Netwerk Mediavrouwen onderscheiden met de Martha Hering Broche. Voor het script van het derde deel van de met internationale prijzen overladen Indonesië trilogie stand van de zon-maan en sterren ontving Hetty de nominatie van de Writers Guild of America in Hollywood. Hetty regisseerde zelf de films “Contractpensions – Djangan Loepah!”,  “Buitenkampers – Boekan Main!” en “Klanken van Oorsprong – Poekoel Teroes!” , die alle drie in korte tijd de kristallen filmstatus kregen van (minimaal) 10.000 betalende bioscoopbezoekers.

Hetty Naaijkens-Retel Helmrich

Filmmaker

reacties

EEN ABSOLUTE AANRADER!

Op overlijden van geliefden kun je je niet of nauwelijks voorbereiden. Verdriet is spontaan en dat kun je op vele manieren uiten.

Als je weet wat rouw betekent en welke consequenties dat heeft kun je er beter mee omgaan.

Pamela de Leeuwe

hoop, geloof en liefde

Het laat zien dat er naast verdriet & pijn ook hoop & liefde bestaat. Het geeft aan hoe ingrijpend bepaalde gebeurtenissen kunnen zijn en dat kwetsbaarheid een kracht is. DIT BOEK GEEFT INZICHT WAT ROUW BINNEN EEN FAMILIE TEWEEG KAN BRENGEN. Ik ben er emotioneel van maar supertrots op Lique.

Edith Zafiriou

AANGRIJPEND EN EMOTIONEEL!

Een aangrijpend boek dat laat zien wat er binnen een familie en vriendenkring kan gebeuren na zo'n traumatische ervaring als MH17. Voor mij persoonlijk Een aangrijpend en emotioneel verhaal! Ik ben trots op Lique.

Margot Hofwegen

€24,95 (EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN)

MH17 ROUWEN, HOE DAN?!

MIJN PERSOONLIJKE VERHAAL ALS NABESTAANDE VAN DE MH17

Je gegevens zijn veilig bij mij