FOR BUSINESS, PERSONAL & SPIRITUAL GROWTH

INTERIM

management oplossingen

TRANSFORMATIVE well-being coaching

LIQUE HEEFT mij écht geholpen

verbinding te maken mijn echte zelf en zingeving in mijn leven

Andrea

reflect-recharge-renew

live life the ordinary

transformational & consciousness coach

business growth

Als bevlogen bedrijfskundige draag ik bij aan de professionalisering van mens en organisatie. Duurzame veranderingen effectueren met als managementstijl én wetenschappelijke theorie: 'Business Spiritualiteit': Het vinden van een balans tussen 'doen' [de zakelijke deskundigheid van de organisatie] en 'zijn' [het welzijn van de mensen]. Goed, zorgvuldig en gedisciplineerd zakendoen vanuit een diepe inspiratie. Als verbindende leidinggevende, die gemakkelijk schakelt en in kansen en oplossingen denkt, weet ik mensen te inspireren en gemotiveerd mee te nemen in veranderingsprocessen. Ik ben een bruggenbouwer, gericht op continuïteit en kwaliteit. Daarnaast help ik als coach mijn coachees in balans te komen, zodat zij hun volle potentieel kunnen benutten. Ik zoek organisaties met uitdagende verandervraagstukken en collega’s die nog beter willen worden in het inspireren, organiseren en vernieuwen. Samen duurzame veranderingen efficiënter maken waarbij het gaat om het verhogen van de veranderbereidheid en het verlagen van de weerstand bij veranderingstrajecten. Door mijn scherpzinnige en openhartige manier van werken ben ik in staat om in korte tijd goede resultaten te boeken. 

transformational & consciousness coach

personal growth

Als een Transformation & Well-being Coach/Mentor help ik je een gezonde levensstijl te leiden en je ware potentieel te benutten door in BALANS te komen, bewust je MINDSET te gebruiken en SPIRITUEEL te bloeien. Groei is het middel. Bloei is het doel. Ik ondersteun je fysieke, mentale en spirituele gezondheid door middel van een mix van bewezen principes gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, gecombineerd met moderne coaching technieken. Ik wil je inspireren en bewust maken van jezelf en het leven om je heen. Door te weten én te voelen. Door wetenschap en spiritualiteit leren we meer over de wereld om ons heen en onszelf. Deze disciplines breng ik samen om een zo volledig mogelijk beeld van de wereld te vormen. Ik help je tot nieuwe bewustwording; een betekenisvolle relatie met jezelf en met anderen. Dit geeft uiteindelijk keuzevrijheid, zelfrespect en eigenwaarde. Je gaat loslaten en opruimen. Op deze manier word je de beste versie van jezelf! Durf te vertrouwen op je innerlijk kompas, je intuïtie. Weten wat je moet doen, en doen wat je weet….dat maakt het verschil: het aanwenden van je innerlijke kennis en kunde. Mijn mantra is 'gebruik je verstand en volg je hart!'

Spiritual Growth

Spirituele groei is voor mij een proces van verbinding maken met je innerlijke ziel en het loslaten van onwerkelijke concepten,

gedachten, overtuigingen en ideeën.

Het is een transformatieproces om bewuster te worden van ons innerlijk ontwaken,

het opstijgen van het bewustzijn voorbij het gewone, alledaagse bestaan, en het ontwaken tot enige vrede en universele waarheden.


Ik ben een ‘Kind van de Wind’ en met ‘De Helm Op Geboren’.

Vanuit een ander paradigma gebruik ik ook mijn paranormale gaven om antwoord en inzicht te geven op vragen.


Telefonisch Consult Readings - Tarot & Oracle Readings - Rituals - Spells - Services

WAT ANDEREN ZEGGEN

Soms komen er mensen op je pad. Soms draait de wereld ineens om. Puur licht, wat ik ervaar bij jou. Dank je wel dat ik jou heb mogen spreken. Namasté.

Mark

dank je wel voor je luisterend oor, je waardevolle inzichten en mooie adviezen, zonder oordeel. Ik ben blij dat het coachingstraject mij verder heeft gebracht.

Edwin

gratis werkboek emoties de baas

 1. Ben je klaar met die dominante emotie dat jouw leven beheerst
 2. Ben je het zat dat die dominante emotie steeds weer de kop opsteekt
 3. Heb je genoeg van die dominante emotie die zegt wat je steeds moet doen


Waarom jij een denkfout maakt

 • Je denkt dat jij jouw emotie en gedachten bent, maar dat ben jij NIET
 • Je emotie en gedachten zijn een onderdeel van jou


Hoe jij de baas wordt van jouw emotie

 • Via je naam ontmoet je jouw emoties
 • Na een gedegen zelfanalyse ben jij weer in control  over jouw emoties


Gratis werkboek

Ga zelf aan de slag, download GRATIS het werkboek 'Naam- & Emotie Analyse' en ontmoet je emoties naar aanleiding van jouw naam


Daarnaast ontvang je

 • Laatste nieuwtjes
 • Inspirerende mails of blogs
 • Uitnodigingen voor exclusieve events
 • Speciale VIP aanbiedingen
 • Kleine verrassingen op speciale momenten
50%
Download Gratis Het Werkboek >>

wat anderen zeggen

Ze weet waar ze het over heeft...

Direct. Slim. Helder.

Rob

Authentiek en Doortastend...

Spiegelend. Strategische Top Adviezen.

Renaldo

To the point en no nonsense...

Echt een aanrader!

Andrea 

BOEK MH17

ROUWEN, HOE DAN?!

mijn persoonlijke verhaal als nabestaande van de MH17!
50%
BESTEL HIER HET BOEK MH17: ROUWEN, HOE DAN?! >>
Your information is safe with us

Lique heeft mij geweldig verder geholpen naar mijn next level

Margot R.

lIQUE

Al spiegelend help ik je graag met al je vragen en geef ik je de tools om je leven en/of de problemen op het werk positief te veranderen. Als bedrijfskundige manager en ondernemer, maar ook als vrouw, moeder en partner heb ik vele transformatie- en bewustwordingsprocessen van grote hoogte en diepe dalen meegemaakt.


Ik help je in balans te komen, bewust je mindset te gebruiken en spiritueel te bloeien.


Door mijn levenservaring, kennis, sterke intuïtie en invoelend vermogen, luister ik vooral naar datgene dat niet wordt gezegd. Ik stel vragen en geef feedback zodat je meer inzicht krijgt in je overtuigingen, angsten en kwaliteiten. Het doel hiervan is dat jij beter in je kracht komt te staan en je negatieve emoties een plek kunt geven.


Mijn inzet is gericht op verwerven van zelfinzicht en bekrachtiging. De focus ligt hierbij op jou zelf en je leven. Relaties en situaties vormen hierbij een spiegel om te laten zien wat er in onszelf leeft. Zo binnen, zo buiten...


Door inzicht te krijgen in de onderliggende patronen van ons leven en van onbewuste overtuigingen over onszelf, worden we in staat gesteld deze te accepteren of te transformeren. Op deze manier kunnen we een hoger niveau van geluk  bereiken. Gesteund door onder andere de visie en wetenschappelijke theorie (Business Spiritualiteit) van Prof. dr. P. de Chauvigny de Blot SJ Lic. Ph. leer ik je  kijken naar de verschillende lagen van verhalen die zich in jouw leven afspelen.


REFLECT, RECHARGE & RENEW | LIVE LIFE BEYOND THE ORDINARY


Als Interim Manager wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de verdere professionalisering van mens & organisatie. Een bijdrage leveren aan duurzame veranderingen met als managementstijl én wetenschappelijke theorie: 'Business Spiritualiteit': dat gaat om de balans tussen ‘doen’, ofwel: de zakelijke deskundigheid van de organisatie en ‘zijn’, ofwel: het welzijn van de mensen. Als Coach/Mentor help ik je om in π΅π’Άπ“π’Άπ“ƒπ“ˆ te komen, zo nodig je π‘€π’Ύπ“ƒπ’Ήπ“ˆπ‘’π“‰ aan te passen én in te zetten, zodat je opnieuw tot volle π΅π“π‘œπ‘’π’Ύ kunt komen en je volledige potentieel kunt benutten. Er zijn maar weinig mensen die durven te vertrouwen op hun innerlijk kompas, hun intuïtie. Weten wat je moet doen, en doen wat je weet….dat maakt het verschil: het aanwenden van je innerlijke kennis en kunde. Business Spiritualiteit gaat om goed, zorgvuldig en gedisciplineerd zakendoen vanuit een diepe inspiratie.


BusinessSpirits: Where Science & Spirituality Meet!

Drs. Lique Fredriksz

PhD-Candidate

Transformation & Well-being Coach/Mentor

Intuitive - Empath - LightWorker

Certified Angelguide - EnergyHealer 

transformational & consciousness coach
These slides will be slide-able on the live version of your page!

 soms is ze lastig 

maar altijd LIEFDEVOL EN met respect

Lique is niet altijd even makkelijk geweest, maar ik had dit wel nodig.

Anouk

ze is er echt voor mij geweest

en nog steeds...

Diverse coaches gehad, maar Lique spant de kroon: kordaat, krachtig en respectvol.

Veronica

Moest even wennen

maar het resultaat is er!

Lique is liefdevol recht door zee met respect voor de verschillende standpunten.

Julia

wat anderen zeggen

Het is niet altijd even leuk om te horen. Maar wel nuttig en leerzaam. Lique is een topper!
Marianne
In het begin moest ik even wennen aan de andere manier van kijken, maar lique is fantastisch.
Sam
Professioneel en vanuit liefde en kracht zijn de consulten altijd waardevol en goed te gebruiken.
Jolanda
arrow_drop_up arrow_drop_down