arrow_drop_up arrow_drop_down

RENEW YOU, LOVE YOUR LIFE!

Voor iedereen die op een persoonlijke manier wil werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling & groei.


• Ik wil balans in mijn leven
• Ik weet niet meer wat ik wil in mijn werk
• Ik wil assertiever in het leven staan
• Ik wil effectiever leren communiceren
• Ik wil mijn relaties verbeteren
• Ik ervaar stress
• Ik wil leren vertrouwen op mijn gevoel
• Ik wil mijn persoonlijk functioneren verbeteren

 • et cetera


Leef je het leven waar je van droomt, ben je gelukkig? Word je 's ochtends wakker en kijk je uit naar de komende dag? Wil je actie ondernemen, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je jouw leven nieuw leven in blazen?

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om veranderingen in ons leven aan te brengen. Ik weet wat het betekent om met ballast op te staan. Ieder mens heeft zijn eigen blinde vlekken waardoor je blijft doen wat je altijd deed. Veranderen, ontwaken, groeien……Niemand kan dat alleen of zou het alleen moeten doen. Het is mijn missie om die processen te begeleiden, om blinde vlekken zichtbaar te maken, om je anders te laten kijken en om jou jouw eigen antwoorden te laten vinden. Samen maken we een stapsgewijze 'voorjaarsschoonmaak' van jouw leven, zodat je weer het vreugdevolle, gepassioneerde leven kunt leiden dat je verdient.

"Renew YOU, Love Your Life!" is een uitgebalanceerd, goed samengesteld on- & offline programma dat je in 90 dagen door een proces van 3 stappen leidt.


Diepgaande energetische blokkades doorzien en te ontwikkelen vanuit de kern, ongeacht de uitingsvorm waarin deze disbalans zich manifesteert en de oorsprong van de blokkade. Je gaat je energie herbalanceren op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.


Na 90 dagen heb je de regie van je leven weer terug en ben je je authentieke zelf: sterk, fit en vol energie!


Laat de 'blahs' achter en maak contact met je vrolijke, energieke zelf.

programma overzicht

Maand 1 - Maak de balans op: ontdek wat je hart doet zingen

In de eerste maand maken we de balans op van waar je bent, ontdekken we wat je hart doet zingen en zetten we de eerste stappen om je leven op te fleuren! Door middel van krachtige oefeningen zullen we manieren vinden om te investeren in dat wat je ziel voedt, en verbinden wat je ontdekt over jezelf! 

Maand 2 - Detox: 

Geef je leven een schoonmaak!

In de tweede maand doen we een 'detox' om zich te ontdoen van de obstakels en energie die je welzijn en geluk in de weg staan. Door het 'dode' hout weg te snijden, maak je ruimte voor nieuwe groei. Engageer je om los te laten wat je tegenhoudt, zodat je je leven omarmt met de vitaliteit die je nodig hebt om je stoutste dromen waar te maken!

Maand 3 - Ontwerp: Omarm je geweldige, doelgerichte leven met frisse energie en een positieve kijk!

In de afgelopen maand hebben we nieuwe gezonde gewoonten vastgesteld die je ondersteunen, aanmoedigen en inspireren om te bereiken dat je wilt in jouw leven.


Voor het komende periode stel je realistische, haalbare doelen op basis van de visie die je hebt voor jouw leven. Met de dagelijkse praktijk en langetermijnvisie krijg je het momentum dat je nodig hebt om tot succes te komen.

renew you, love your life!

90-daagse coachingprogramma

Bewustwording is: komen in diepere lagen van jezelf!

Ik heb  enorme groei gezien bij de klanten die zich hebben ingezet naar aanleiding van deze 90 dagen. 


Verspil geen tijd meer met het uitstellen van de verlangens van jouw hart. Dit programma is met name geschikt wanneer je de regie terug wilt in jouw leven, wanneer je in jouw authentieke heelheid wil stappen en wanneer je de beste versie van jezelf wilt worden. 


Na 90 dagen ben je je authentieke zelf: sterk, fit en vol energie!  


Laten we gaan samenwerken wanneer je klaar bent om de 'blahs' om te zetten in 'ahas!'.

 

Meld je aan voor "Renew YOU, Love Your Life!"

"...break free of the 'daily-grind' and enjoy this 'adventure called life' as much as you possibly can!"

jouw investering

€ 1150,-
€ 3.777,- excl. btw

renew you, love your life!

Ben je klaar om je BESTE leven te leiden? Maak je klaar om de balans op te maken, actie te ondernemen en blij te worden!

Op zoek naar iets specifieks?

  • Geen categorieën
Gebruik van cookies