retraite 'happiness journey'

reflect - recharge - renew

body - mind - spirit

Verlang jij naar een gelukkig zinvol leven? En zou jij graag in alle vrijheid helemaal jezelf willen zijn?

Dan is de Retraite ‘Happiness Journey’ iets voor jou!

 

Tijdens deze 5-daagse retraite kun je in alle rust ontdekken wie jij ten diepste bent,

wat jouw waarden zijn en wat het van jou vraagt om die dingen te doen waar je zo naar verlangt.

Met liefdevolle aandacht sta je stil bij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling

op de vier gebieden: 'lichamelijk, emotioneel, mentaal & spiritueel'.

LIQUE IS MET RECHT EEN TRUE INNERVIEWER, EEN TRUE STORYLISTENER, EEN TRUE STORYCATCHER EN EEN TRUE STORYTELLER. IEMAND DIE LUISTERT NAAR JOU, NAAR WAT JE ZEGT, NAAR JOUW STEM, MAAR OOK NAAR WAT JE NIET ZEGT, WAT SOMS EEN STEM IS DIE NIET SPREEKT MAAR DIE WEL GEHOORD WIL WORDEN. ZE WEET DE JUISTE WOORDEN TE GEVEN OM JE TE ONDERSTEUNEN IN JOUW PROCES, WAAR JE NAAR TOE WILT MAAR OOK IN WAAR JE NU STAAT. ZE GEEFT JE ONDERSTEUNING OM INZICHTEN TE KRIJGEN IN WAAROM JE DOET WAT JE DOET ZONDER DAT HET GEDWONGEN OF GESTUURD COACHING IS. ZE IS EEN OPEN GESPREKSPARTNER DIE EEN HELDER LICHT SCHIJNT OP EEN BREDER PERSPECTIEF VAN JOUW ZIJN EN HOE JIJ MAG BESTAAN EN LEVEN. 💖

Amber Leimena-Van Veen

Eigenaar De Huidparel

dag 1:release & Renew

Je verlangt ernaar om vol en authentiek in het leven te staan. Om je innerlijke kracht te (her)ontdekken, om te voelen wat jouw hart je vertelt en om helemaal trouw te zijn aan jezelf. Om weer dat tintelende gevoel te ervaren van verliefd zijn op het leven…Tijdens deze powerweek ga je ontdekken waar je echte power/kracht ligt! Je gaat ontdekken waar je energie van krijgt en hoe je weer blij kunt zijn met de kleine en grote dingen in het leven! Je gaat aan de hand van oefeningen en gesprekken aan de slag met jouw eigen vraagstuk.


Je voelt je herboren en je gaat happy naar huis! 

Resultaat

Je komt herboren en happy terug

Resultaat

Je staat krachtig en steviger

resultaat

Je komt dichter bij jezelf

dag 2: ATtune into your intuition

We kennen het allemaal wel. Het kleine stemmetje in je hoofd, het engeltje op je schouder. Het ondefinieerbare ‘Ik weet niet waarom, maar het vóelt gewoon goed’. Iedereen heeft intuïtie, en wanneer je ernaar luistert sta je versteld wat je diep van binnen al weet. De laatste jaren is het gelukkig niet meer zo vaag om te luisteren naar je gevoel. Integendeel, intuïtie wordt steeds meer gezien als een bron van zinnige informatie en een onmisbare aanvulling op je rationele denken, ook door wetenschappers en nuchtere denkers. 


Vind je innerlijke wegwijzer!

resultaat

Je leert je intuïtie goed gebruiken

resultaat

Je leert je grenzen bewaken

resultaat

Je leert luisteren naar je behoefte

dag 3: CONNECT WITH YOUR INNER- GODDESS

Je Inner-Goddess kan je nummer één gids zijn bij het maken van belangrijke beslissingen in je leven. Zij baseert zich op een innerlijk weten en heeft toegang tot jouw diepste verlangens. Bij de een is zijn of haar intuïtie wat beter ontwikkeld en duidelijker aanwezig dan bij de ander. Maar zelfs als jij je innerlijke stem nooit hoort spreken of op z’n minst wat vaag gefluister waarneemt: wees gerust. Je hebt ‘m echt. Met een beetje goede wil en flink oefenen laat je je Inner-Goddess luider spreken en leer de patronen van je innerlijke gids kennen.


Maak verbinding met je Inner-Goddess!

dag 4:

live your dream

Het leven van je dromen. Dat klinkt mooi. Misschien klinkt het zelfs wel te mooi om waar te zijn. Toch kun je veel doen om je droomleven dichterbij te brengen. De meeste mensen weten niet hoe hun droomleven er eigenlijk uit ziet. Ze hebben vage gevoelens van palmbomen, meer vrije tijd, minder zorgen en leuke ervaringen. Maar ze weten niet echt wat ze willen. Als je uitzoekt wat je wilt, zul je vaak tot de conclusie komen dat je droomleven dichterbij is dan je denkt. Deze week staan we stil om een beeld te krijgen van jouw droomleven, en er direct mee aan de slag te gaan.


Leef je mooiste droom!

resultaat

Je hebt invloed op je stressniveau

resultaat

Je weet wat je droomleven is

resultaat

Je ervaart liefdevolle aandacht

dag 5:Cultivate self-love

Met meer zelfliefde maak je niet alleen je eigen leven leuker. Je bouwt ook aan een basis om meer liefde door te geven. Hoe liefdevol ga jij met jezelf om? Met welke blik kijk jij naar jezelf en naar wat er om je heen gebeurt? Wat vertel jij jezelf? Vooral ook op dagen dat dingen je niet lukken, je vergissingen maakt of je ziek en moe voelt? Klink je als je eigen beste goede vriend of vriendin of praat je tegen jezelf vol afkeuring en kritiek?


Tijd om lief te zijn voor jezelf!

resultaat

Je hoofd wordt vrij en

daardoor voel je je hart

Resultaat

Je inzicht krijgt in je
automatische patronen

resultaat

Je hebt weer de regie in handen

waardoor je weet wat te doen

embrace

your power

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan is deze powerweek absoluut iets voor jou! Je leert je verlangens en doelstellingen in kaart te brengen en om te zetten in acties. Je hebt er nu echt genoeg van en wil nu per se ontdekken hoe je dit keer wél het leven krijgt waar je energiek en blij van wordt.


Tijd om gelukkig te zijn!

Deskundige, positieve en inspirerende begeleiding/coaching! 

Een open sfeer, veiligheid en vertrouwen staan deze week 

voorop bij het vinden van jouw passie, talent en kracht!

deze week is helemaal van en voor jou 

zodat we eruit halen wat er in zit voor een top resultaat!

praktische info

DUUR VIJF DAGEN

Exacte datum volgt.


LOCATIE

Op een nader te bepalen mooie, bijzondere en spirituele locatie in Nederland, België of elders in Europa.


INCLUSIEF

 • Vijf programma's
 • Individuele coach-gesprekken
 • Creatieve workshops
 • Korte lezingen
 • Stilte-momenten (inclusief wandelingen met overdenking)
 • Reflectievragen
 • Meditaties
 • Werkboek
 • Drie overnachtingen in een eigen eenpersoonskamer
 • Volpension  ontbijt, lunch, diner met onbeperkt koffie en thee
 • Vegetarische en biologische maaltijden worden verzorgd


AANTAL DEELNEMERS

De groep (maximaal 12 deelnemers) wordt bewust klein gehouden om het persoonlijke karakter te behouden.

Voor de groepsretraites zijn minimaal vijf deelnemers nodig om de reis door te kunnen laten gaan.


VIP 1-OP-1

 • Het is mogelijk om deze reis individueel te boeken
 • We gaan samen op retraite 'happiness-journey'
 • Exclusief persoonlijke aandacht
 • De datum bepalen in gezamenlijk overleg


CORONA MAATREGELEN EN ANNULEREN

Samen met de organisatie nemen we maatregelen om de retraite op een veilige manier door te laten gaan. Zo hebben we de maximale groepsgrootte teruggebracht en kunnen tweepersoonskamers niet meer met onbekende mensen worden gedeeld. We zorgen dat je altijd 1,5 meter afstand kunt houden en we verzoeken je een mondkapje mee te nemen en regelmatig je handen te wassen. Mochten er strengere maatregelen komen waardoor de retraite niet door kan gaan, dan wordt deze verplaatst of kun je je geld terug krijgen. Wanneer je klachten hebt kun je niet mee, zorg voor een goede annuleringsverzekering.


INVESTERING DEELNAME GROEP

€ 2.222,-- (exclusief btw en reiskosten)


INVESTERING VIP 1-OP-1

€ 4.444,-- (exclusief btw en reiskosten)


OVERIGE INFO

De week is geheel verzorgd.

Je hoeft niet na te denken over de praktische dingen die je in het dagelijks leven ervan weerhouden om bewust stil te staan bij je toekomst.

BELANGSTELLING

Heb je belangstelling en wil je in aanmerking komen voor een plaats in dit exclusieve programma?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan via het contactformulier of stuur een mail met je motivatie naar lique@liquefredriksz.nl.

Wat Zeggen Anderen?

EEN kei in HAAR Vak. Als geen ander wist Zij mij op zodanige manier te bewegen. Daardoor kan ik mijn verhaal zó vertellen dat mijn authenticiteit is gezien. Nu weet ik nog beter mijn verhaal positief en krachtig te vertellen.

Sam

Lique heeft veel vakkennis die ze op een authentieke manier weet over te brengen. Ze heeft mij veel geleerd over keuzes maken en de confrontatie leren aangaan. Ik sta weer in mijn kracht en heb weer de regie in mijn eigen handen.

Ellen

Diverse workshops gevolgd. ze heeft mij geleerd dat ik vanuit mijn eigenheid mag zijn wie ik ben. Fysiek hard werken maar daardoor ben ik in weer in balans en  heb weer een sterke focus in mijn leven. zij weet waar ze het over heeft!

Kaya