SPELLS

BETOVERENDE SPREUKEN!

€ 111,-

happy healing spell

Een happy healing spreuk om energie-slurpers te verwijderen en energie-gevers toe te laten, zodat je je weer happy en energiek voelt.

€ 111,-

king & queen spell

Een sprankelende liefdesspreuk voor jouw partner(king) en jezelf (queen) om dichter en liefdevoller bij elkaar te komen.

€ 111,-

love spell

Deze liefdesspreuk is om relaties een boost te geven. Niet alleen voor je partner, maar voor alle relaties in jouw leven; je familie, vrienden of collega's. Op deze manier gaan je relaties beter stromen!

€ 111,-

success & career spell

Een speciale spreuk voor werksucces, betere prestaties en promotie!

€ 111,-

weight loss spell

Een fantastische spreuk om gewichtsverlies te ondersteunen.

LOIS

spells met resultaat

Mede dankzij de spreuken kon ik weer in mijn energie komen en de dingen naar mij toetrekken die ik zo graag wilde. In het begin dacht ik "het zal wel" maar inmiddels heb ik wel wat ik graag wilde :-) Het zijn spreuken met resultaat!

praktische informatie

contactformulier

Na het invullen van het contactformulier volgt meer informatie

betaling via tikkie

Voorafgaand de 'Spell' ontvang je een betaalverzoek via Tikkie

datum

Zodra de betaling is ontvangen stuur ik een bericht (via whats-app, sms of e-mail) en in overleg bepalen we samen de definitieve datum en het tijdstip

video

Nadat de 'Spell' is uitgevoerd ontvang je binnen 5 werkdagen een een korte video

tip

Schrijf alvast 3 intenties en 5 positieve affirmaties op

review

Na afloop kan worden gevraagd een review te geven, weet dat dit enorm wordt gewaardeerd!

aanvraag SPELL

Legal Disclaimer

Alle informatie en diensten (Coaching, Mentoring, Telefonisch Consult Readings, Tarot & Oracle Readings, Rituals, Spells en Services) door Lique Fredriksz zijn uitsluitend voor educatieve, spirituele, inspirerende en entertainment doeleinden, en zijn niet bedoeld om, noch mogen zij ooit in de plaats komen van enig medisch, juridisch, financieel, psychologisch, of enig ander professioneel advies. Lique Fredriksz geeft geen medische diagnose, behandeling of therapie van welke aard dan ook; noch geeft zij juridisch of psychologisch advies. Lique Fredriksz aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor beslissingen of handelingen die jij neemt op basis van overleg of communicatie met een vertegenwoordiger van Lique Fredriksz. De keuzes die je maakt en de acties die je onderneemt naar aanleiding van de diensten van Lique Fredriksz zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van jou als de gebruiker/bezoeker/ontvanger/klant van de website www.liquefredriksz.nl. Er worden absoluut geen garanties geïmpliceerd.

Lees hier de volledige disclaimer.