SPIRITuele groei

little reminder

ONLY LOVE IS REAL!

TO REALIZE THAT YOU ARE NOT YOUR THOUGHTS

IS WHEN YOU BEGIN TO AWAKEN SPIRITUALITY

Je bent een unieke energie, perfect uitgerust met een authentiek zelf en originele talenten om zo jouw specifieke taak hier op aarde te vervullen. Het dagelijks leven biedt ruimte om je te ontwikkelen op een holistische manier, in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele zijn. Iedereen heeft recht op het ervaren van liefde, vreugde, geluk en verbinding. Dus jij ook!


Jouw levensscript ligt in grote lijnen vast, maar je vrije wil en eigen verantwoordelijkheid kunnen al naar gelang de route die je kiest je groei vertragen of versnellen. Jouw keuzes worden altijd gerespecteerd want vrije wil is heilig. Binnen deze kaders geef ik je richtlijnen om je perspectief te verbreden, conflicten op te lossen, je focus te verleggen, je mindset te verfrissen, oude starre posities en standpunten te herzien en je hart te openen. Vervolgens ben je in staat om gefundeerd en op eigen kracht de voor jou beste keuze te maken en lichter door het leven te gaan. 


Tevens begeleid ik ook zowel beginnende als ervaren healers en lichtwerkers door middel van coaching, consulten, readings, healing, activatie, inspiratie en initiatie. Als coach help ik je bewust te worden van bijvoorbeeld je eigen (hoog)gevoeligheid en spiritualiteit en hoe hiermee om te gaan op thema's als carrière, financiën, relaties, zakelijke, persoonlijke en spirituele ontwikkeling.


Wellicht ben je op zoek naar antwoorden, advies en inzichten die vanuit een ander perspectief of werkelijkheid worden gegeven. Maak op toegankelijke wijze kennis met spiritualiteit, zingeving, bewustwording en zelfontwikkeling. De 'Tarot- & Oracle Readings' kunnen je helpen contact te maken met je intuïtie en antwoorden te vinden die al binnenin liggen. De 'Rituals', 'Spells' en 'Services' zijn handelingen om het Universum en de Engelen om hulp te vragen.  


  • Perspectief verbreden
  • Conflicten oplossen
  • Focus verleggen
  • Mindset verfrissen
  • Oude starre posities en standpunten herzien
  • Hart openen

WAT ANDEREN ZEGGEN

She’s the real deal y’all!

Riem

Fantastische reading

Marlies

eerlijk & oprecht

Rosanne

HET IS ENKEL MET HET HART DAT MEN GOED KAN ZIEN; WAT ESSENTIEEL IS, IS ONZICHTBAAR VOOR HET OOG

- ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY -

TELEFONISCH CONSULT READING

Vragen over je verleden - heden - toekomst? Loop je vast in een bepaalde situatie of wil je een luisterend oor? Tijdens de 'Telefonisch Consult Reading' ontvang je antwoord, advies en inzicht. Het helpt je verder en zet de eerste stap tot verandering. Het geeft je een andere kijk, brengt je in actie en zet je aan tot denken, handelen en wandelen.

TAROT & ORACLE READING

Tarot- & orakelkaarten geven verrassende inzichten, advies en informatie waar we diep van binnen over beschikken. De kaarten helpen antwoord te vinden op vragen waar je tot nu toe niet uitkwam, welke wending of richting het gaat. Boek een 'Tarot & Oracle Reading' en ontvang het antwoord op jouw specifieke vraag.


Zie de 'Tarot & Oracle Reading' als een hulpmiddel om meer inzicht te krijgen in je innerlijke leven, haar patronen en hun manifestaties in de uiterlijke realiteit. Het is geliefd bij Jungiaanse psychologieprofessionals die de Tarot gebruiken in hun op mythen gebaseerde benadering van het menselijke onbewuste. Inmiddels is het ook populair geworden bij coaches en counselors, waardoor ze preciezer de diepgewortelde patronen kunnen identificeren die een individu kunnen belemmeren bij het nastreven van hun doelen.

RITUALS

Een 'Ritual' om je te motiveren, om vooruit te blijven kijken en om dromen waar te maken. Thema's als overvloed, liefde, werk, financiën, werk, geluk, vriendschap, bescherming, levensvragen, persoonlijke ontwikkeling, loslaten en groei. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van kaarsen, bloemen, kruiden, essentiële oliën, muziek, gebed, meditatie en nog veel meer om het 'Ritual' kracht te geven.


'RITUALS'

'Abundance & Prosperity Ritual'

'Better Business Ritual'

'Black Magic Ritual'

'Rule Your Life Ritual'

SPELLS

'Spells' zijn krachtig en ronduit succesvol als het binnen de juiste grenzen wordt gedaan. Geschikt voor allerlei doelen, intenties, wensen en verlangens te manifesteren. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van kaarsen, bloemen, kruiden, essentiële oliën, muziek, gebed, meditatie en nog veel meer om de 'Spells' kracht te geven.


'SPELLS'

'Happy Healing Spell'

'King & Queen Spell'

'Love Spell'

'Succes & Career Spell'

'Weight Loss Spell'

SERVICES

De 'Services' zijn algemene diensten waarbij iedereen zich kan inschrijven. Tijdens deze dienst wordt je naam en geboortedatum op een kaars geschreven. Deze kaars wordt ter ere van jou gebrand. De Holiest Spirit, het Universum en de Engelen worden gevraagd om je te zegenen. Namens jou bied ik een offer aan het Universum. Mijn mooie Gidsen en Engelen zijn ongelooflijk gul geweest met hun hulp tot nu toe, zoals velen hebben kunnen ervaren.


'SERVICES'

'Abundance Service'

'Full Moon Service'

'Super Soul Sunday Service'

WAT ANDEREN ZEGGEN

heerlijk om te klanken

Janna

bijzonder en verrassend

Jaap

Verhelderend advies

Ricky

Heb je vragen over je werk? Loopt je relatie niet lekker? Ben je onzeker over een specifieke situatie? Het is van belang dat jij hierin de richting bepaalt.

Ik kan handvatten aanreiken hoe je het beste met de persoon en/of situatie om kunt gaan.

Ik ben een ‘Kind van de Wind’ en met ‘De Helm Op Geboren’

Al spiegelend help ik je graag met al je vragen en geef ik je de tools om je leven en/of werk positief te veranderen.

Als bedrijfskundige en ondernemer, maar ook als vrouw, moeder en partner heb ik vele processen van grote hoogte en diepe dalen meegemaakt.

Ik vind het belangrijk om de autonomie van je eigen intuïtie te stimuleren zodat je die verder kunt ontwikkelen om je authentieke zelf te kunnen zijn.

Iedereen verdient het om zich gelukkig en vrij te voelen in haar/zijn leven en haar/zijn plek in de wereld te vinden.

Als coach houd ik jou een spiegel voor. Je ontdekt waar jouw blokkades liggen en wat je wilt in jouw leven.

Wat geeft je vreugde en kracht en hoe kun je bepaalde gebeurtenissen een plek geven in jouw leven.
Ten allen tijde ben ik eerlijk en oprecht in mijn antwoorden richting jou.

Ik vind het belangrijk om je de juiste handvatten mee te geven zodat je ook daadwerkelijk verder komt in een situatie.

Door mijn levenservaring, kennis, sterke intuïtie en invoelend vermogen, luister ik vooral naar datgene wat niet wordt gezegd.

Ik stel vragen en geef feedback zodat je meer inzicht krijgt in je overtuigingen, angsten en kwaliteiten.

Het doel hiervan is dat jij beter in je kracht komt te staan en e.e.a. een plekje kunt geven.

Jouw onzekerheid kan ik wegnemen en je begeleiden naar een hogere energie.

Tijdens ons gesprek stem ik af op jouw energie en die van de persoon of situatie waar je vragen over hebt.

Onze gesprekken hou ik zuiver en oprecht. Je naar de mond praten doe ik niet omdat ik wil dat jij groeit naar jouw next level.


VRAAG OM INZICHTEN EN NIET OM UITKOMSTEN


Mijn coaching/consulten/readings zijn gericht op verwerven van zelfinzicht en bekrachtiging. De focus ligt hierbij op jou zelf en je leven. 

Relaties en situaties vormen hierbij een spiegel om te laten zien wat er in onszelf leeft en waar we nog niet genoeg van onszelf houden.

Door inzicht te krijgen in de onderliggende patronen in ons leven en onbewuste overtuigingen over onszelf worden we in staat gesteld

om deze te accepteren of transformeren en zo een hoger niveau van geluk te bereiken.

Als spiritual intuitive werk ik vanuit een bepaalde beroepsethiek.

 Zo stel ik geen medische diagnoses en doe ik geen uitspraken over het verloop van ziektes en medicijngebruik. 

Bij serieuze psychologische, sociale en/of maatschappelijke problematiek verwijs ik altijd door naar een professioneel hulpverlener.

Toekomstvoorspellingen en spiritisme  vallen buiten mijn werkgebied. 

Alle consulten/readings zijn gebaseerd op respect, waardigheid, ruimte voor wat is en goede omgangsvormen. 

Oneerbiedig gedrag in welke vorm dan ook - inclusief onder invloed zijn - zijn redenen om een gesprek of traject te beëindigen of hiervan af te zien.

Lees hier de disclaimer.

Love & Blessings,
null

wat anderen zeggen

Bijzonder weer

Bobo

Mooie accurate reading

Dragonfly

ik ga ermee aan de slag

Chris
Legal Disclaimer

Alle informatie en diensten (Coaching, Mentoring, Telefonisch Consult Readings, Tarot & Oracle Readings, Rituals, Spells en Services) door Lique Fredriksz zijn uitsluitend voor educatieve, spirituele, inspirerende en entertainment doeleinden, en zijn niet bedoeld om, noch mogen zij ooit in de plaats komen van enig medisch, juridisch, financieel, psychologisch, of enig ander professioneel advies. Lique Fredriksz geeft geen medische diagnose, behandeling of therapie van welke aard dan ook; noch geeft zij juridisch of psychologisch advies. Lique Fredriksz aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor beslissingen of handelingen die jij neemt op basis van overleg of communicatie met een vertegenwoordiger van Lique Fredriksz. De keuzes die je maakt en de acties die je onderneemt naar aanleiding van de diensten van Lique Fredriksz zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van jou als de gebruiker/bezoeker/ontvanger/klant van de website www.liquefredriksz.nl. Er worden absoluut geen garanties geïmpliceerd.

Lees hier de volledige disclaimer.