TAROT & ORACLE READING

WAT ZEGGEN DE KAARTEN?

DE TAROT ALS ONZE LEVENSWEG

HET PERFECTE HULPMIDDEL OM ANTWOORDEN EN INZICHTEN TE KRIJGEN OP KLEINE EN GROTE LEVENSVRAGEN

Het woord tao, dat 'weg' of 'bron' betekent, is afgeleid van het woord taro(t). Van onze geboorte tot onze dood leggen we een weg af en warden we groot - we stappen van levensfase naar levensfase. De kaarten van de grote arcana van de tarot doen dat ook: ze staan symbool voor de cirkel van het leven.


De tarot- en orakelkaarten zijn onze helpers op onze levensweg, en dat is dan gelijk ook hun doel. Heb je behoefte aan meer richting en sturing in het dagelijkse leven? De tarot- en orakelkaarten zijn een ideaal hulpmiddel om op een eenvoudige manier inzichten te ontvangen en veranderingen door te voeren. Het laat zien dat zelfs de meest gewone vragen een prima aanleiding zijn voor persoonlijke groei. De kaarten maken ruimte om problemen met een open blik te benaderen.


De symbolische beelden van de tarot- & orakel kaarten werken in op je onbewuste, waardoor verborgen gedachten, gevoelens en waarheden aan het licht komen. Deze informatie kun je gebruiken om keuzes te maken over je privéleven, liefde, relaties, carrière, financiën en meer. Op het gebied van verleden, heden en toekomst. Maar ook vragen over zakelijke, persoonlijke of spirituele ontwikkeling. Zelfs wanneer je geen specifieke vraag hebt, kan mijn reading (kaartlegging) je veel inzicht en perspectief bieden.

Je ontvangt antwoorden en inzichten die op dat moment nodig zijn, krijgt advies en richting die je verder helpen bij jouw vraagstuk of jouw persoonlijke proces. De kaartlegging draagt op deze manier bij aan je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Het is één van de vele manieren voor het verkrijgen van meer inzicht, bewustwording en verdieping. Mijn readings geven meer informatie, dan alleen over je toekomst. De toekomst staat namelijk niet vast, maar is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Het kan dus handig zijn om te weten wat een resultaat kan zijn van iets wat je doet of laat. In plaats van lang te blijven tobben of je iets wel of niet moet doen of je af te vragen wat er kan gebeuren. Ik kan je helpen sneller tot een beslissing te komen.

€ 111,- of €150,--

tarot & oracle reading


EEN READING GEEFT INZICHT IN JEZELF OF EEN SPECIALE SITUATIE

 • Antwoorden op vragen over privé, liefde, relaties, carrière, financiën en meer
 • Inzicht in keuzes en resultaten
 • Inzicht in jezelf en in anderen
 • Inzicht in wat jou diep van binnen beweegt
 • Inzicht in pijnpunten en blokkades
 • Bevestiging of je op de goede weg bent
 • Snellere besluitvorming
 • De mogelijkheid je doelen sneller te bereiken
 • Advies waarmee je daadwerkelijk verder kunt
 • Duidelijkheid in verleden, heden en toekomst


Hoe wil je jouw reading (45 minuten) ontvangen?

 • Video
 • E-mail
 • Telefonisch
 • 1-op-1 op locatie in Amsterdam


Investering

 • €111,00 (video - e-mail - telefonisch)
 • €150,00 (1-op-1 op locatie in Amsterdam)

ROBIN

doeltreffend en platina waard

Diverse readings en consulten met Lique gehad. Keer op keer zijn haar antwoorden uitgekomen. Ze is doeltreffend en weet direct de vinger op de zere wond te leggen. Haar adviezen en inzichten zijn geen goud, maar platina waard. Het is niet altijd even leuk om te horen wat er aan de hand is maar ze legt het op zo'n manier uit dat ik er toch mee verder kan. Dankjewel lieve Lique, voor je rotsvaste vertrouwen en geloof in mij!  

praktische informatie

contactformulier

Na het invullen van het contactformulier volgt meer informatie

betaling via tikkie

Voorafgaand het 'Ritual' ontvang je een betaalverzoek via Tikkie

datum

Nadat de betaling is ontvangen stuur ik een bericht (via whats-app, sms of e-mail) en in overleg bepalen we samen de definitieve datum en het tijdstip

VIDEO of e-mail

Nadat de 'Tarot & Oracle Reading' is uitgevoerd ontvang je binnen 5 werkdagen de e-mail of video

tip

Schrijf alvast 3 intenties en 5 positieve affirmaties op

review

Na afloop kan worden gevraagd een review te geven, weet dat dit enorm wordt gewaardeerd!

aanvraag tarot & oracle reading

Legal Disclaimer

Alle informatie en diensten (Coaching, Mentoring, Telefonisch Consult Readings, Tarot & Oracle Readings, Rituals, Spells en Services) door Lique Fredriksz zijn uitsluitend voor educatieve, spirituele, inspirerende en entertainment doeleinden, en zijn niet bedoeld om, noch mogen zij ooit in de plaats komen van enig medisch, juridisch, financieel, psychologisch, of enig ander professioneel advies. Lique Fredriksz geeft geen medische diagnose, behandeling of therapie van welke aard dan ook; noch geeft zij juridisch of psychologisch advies. Lique Fredriksz aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor beslissingen of handelingen die jij neemt op basis van overleg of communicatie met een vertegenwoordiger van Lique Fredriksz. De keuzes die je maakt en de acties die je onderneemt naar aanleiding van de diensten van Lique Fredriksz zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van jou als de gebruiker/bezoeker/ontvanger/klant van de website www.liquefredriksz.nl. Er worden absoluut geen garanties geïmpliceerd.

Lees hier de volledige disclaimer.