telefonisch consult reading

antwoord - advies - inzicht

STEL JE VRAAG

Loop je al een tijdje rond met een vraag of probleem en wil je hier meer inzicht in? Dit kan gaan over bijvoorbeeld je werk, liefde, zingeving en spirituele groei. Geen vraag is gek, alle vragen zijn welkom. Tijdens jouw persoonlijke sessie neem ik een kijkje in jouw proces en ontvang je direct inzicht, bevestiging en antwoord op jouw vraag. Wanneer ik een reading geef ben ik het medium, het doorgeefluik speciaal voor jou. Ik stem af op jouw energieveld, laat me leiden door mijn gidsen en deel de spirituele boodschappen die er speciaal voor jou zijn!


Alle ware kennis zit in onszelf, maar komt alleen op uitnodiging. Door een open, ontvankelijke houding aan te nemen creëer je ruimte voor inzichten om zich aan te dienen. Je ontvangt antwoorden en inzichten die op dat moment nodig zijn. Je krijgt advies en richting die je verder helpen bij je vraagstuk of je persoonlijke proces. Een reading draagt op deze manier bij aan je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Het is één van de manieren voor het verkrijgen van meer inzicht, bewustwording en verdieping.

€2,50 PER MINUUT (minimaal 15 min)

TOPICS


When you plant a seed of love, it is you that blossoms

Topics en vragen die je met mij kunt bespreken


  • Business Growth: ondernemen & spiritualiteit/lichtwerk, bedrijfsvoering, pionieren, talenten/competenties, carrière/werk, geld/financiën, manifestatie/overvloed aantrekken, burn-out, het roer omgooien
  • Personal Growth: zelfliefde, soulmates/zielsverwanten & tweelingzielen, relaties, liefdesman/vrouw aantrekken, aantrekken/afstoten, scheiding, ontrouw, (online) daten, rode vlaggetjes, friends with benefits, giftige relaties, co-dependency, narcisme, herstel (narcistische) relatiebreuk
  • Spiritual Growth: hogere spiritualiteit, chakra's, energie, bewustzijn, HSP
  • Vrouwen: vrouwenwijsheid, empowerment, emotie-eten, zelfbeeld, vriendinnen, zwangerschap, emotioneel, fysiek, geweld, vroegkinderlijke trauma's, innerlijke kind healing
  • Familie, vrienden, overledenen
  • Verleden, heden en toekomst

riem H.

She’s the real deal y’all!

Ik weet oprecht niet waar ik moet beginnen. Ik was vooral op zoek naar iemand die readings deed en ging daarom even op het net surfen. Nadat ik (ontzettend) veel mislukte readings heb gehad bij anderen was ik best sceptisch over Lique, maar mijn gevoel zei me dat ik het toch moest aanvragen. Na de eerste reading was het gelijk raak en vroeg gelijk (10 min. later) de tweede reading aan. Ze sloeg de spijker op de kop en ze was erg gedetailleerd. Readings die ik bij anderen heb gehad waren erg algemeen en niet altijd accuraat.

Lique heeft mij op zoveel gebieden geholpen d.m.v. haar fijne readings en rituelen. Elke twijfel die ik had trok zij weer weg. Een van de rituelen die ik had besteld was een ‘happy healing ritual’. Ik voelde me niet lekker in m’n vel, beladen met negativiteit en futloos. Nadat ik uitgebreid had verteld wat mijn problemen waren ging Lique aan de slag. Kort na het ritueel voelde ik me een veel lichter, positiever en vrolijker. Ik had het gevoel alsof er een hele zware last van mijn schouders af was en kreeg ik meer rust. De uitleg en advies die ze geeft bij het ritueel is erg duidelijk.


Niet alleen is Lique heel professioneel maar ze is ook een heel warm, zacht en open persoon en dit voel je ook. De fijne, lichte en vertrouwelijke energie tijdens onze gesprekken. Ik had al meteen het gevoel dat ik alles bij haar kwijt kon zonder een oordeel te krijgen, ongeacht het feit dat ik haar nooit heb gezien. Naast dat ze ook eerlijk is en veel geduld heeft, geeft ze je ook advies en wilt ze echt het beste voor je. Wat ik vooral heb gemerkt bij Lique is dat ze een mooi, liefdevol persoon is met een puur en zuiver hart. Vandaar dat ze ook veel tijd, moeite en inzet stopt in het werk dat ze voor je doet, ze wilt graag het beste uit je halen en je helpen/oplossen met problemen. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik haar ben tegengekomen en ben ook zeker van plan om te blijven! She’s the real deal y’all!

praktische informatie

contactformulier

Na het invullen van het contactformulier volgt meer informatie

betaling via tikkie

Voorafgaand de 'Telefonisch Consult Reading' ontvang je een betaalverzoek via Tikkie voor het aantal ingekochte minuten. Mocht het gesprek langer duren dan gepland dan volgt er na het gesprek een 2e betaalverzoek voor de extra minuten (€2,50 per minuut)

datum

Nadat de betaling is ontvangen stuur ik een bericht (via whats-app, sms of e-mail) en in overleg bepalen we samen de definitieve datum en het tijdstip

tip

Schrijf van te voren alvast al je vragen op

Review

Na afloop kan worden gevraagd een review te geven, weet dat dit enorm wordt gewaardeerd!

aanvraag telefonisch consult reading

Legal Disclaimer

Alle informatie en diensten (Coaching, Mentoring, Telefonisch Consult Readings, Tarot & Oracle Readings, Rituals, Spells en Services) door Lique Fredriksz zijn uitsluitend voor educatieve, spirituele, inspirerende en entertainment doeleinden, en zijn niet bedoeld om, noch mogen zij ooit in de plaats komen van enig medisch, juridisch, financieel, psychologisch, of enig ander professioneel advies. Lique Fredriksz geeft geen medische diagnose, behandeling of therapie van welke aard dan ook; noch geeft zij juridisch of psychologisch advies. Lique Fredriksz aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor beslissingen of handelingen die jij neemt op basis van overleg of communicatie met een vertegenwoordiger van Lique Fredriksz. De keuzes die je maakt en de acties die je onderneemt naar aanleiding van de diensten van Lique Fredriksz zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van jou als de gebruiker/bezoeker/ontvanger/klant van de website www.liquefredriksz.nl. Er worden absoluut geen garanties geïmpliceerd.

Lees hier de volledige disclaimer.