arrow_drop_up arrow_drop_down

RENEW YOU, LOVE YOUR LIFE!

Leef je het leven waar je van houdt? Wil je 's ochtends wakker worden en uitkijken naar de komende dag? Wil je actie ondernemen om je leven nieuw leven in te blazen?

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om veranderingen in ons leven aan te brengen. Samen maken we een stapsgewijze 'voorjaarsschoonmaak' van je leven, zodat je het vreugdevolle, gepassioneerde leven kunt leiden dat je verdient.

"RENEW YOU, LOVE YOUR LIFE!" is een uitgebalanceerd, goed samengesteld online programma dat je in 90 dagen door een proces van 3 stappen leidt.


Na 90 dagen heb je de regie van je leven weer terug en ben je je authentieke zelf: sterk, fit en vol energie!


Laat de blahs achter en maak contact met je vrolijke, energieke zelf.

life coaching

Soms loopt het in het leven even niet zoals je het graag zou willen. Je ervaart chaos in je hoofd, spanning in je lijf of je voelt je soms verward.

 

Wellicht is er iets is voorgevallen waardoor je teveel druk voelt, de verwachtingen te hoog gespannen zijn, een rouw- & verlieservaring hebt gehad of een andere reden die op een of andere manier impact op jou heeft. Inmiddels ben je meer dan ongeduldig, boos op jezelf, geïrriteerd en gefrustreerd. Je loopt vast, je bent de verbinding kwijt met jouw hart, jouw wensen en verlangens.

 

Je weet goed wat je wilt maar….


  1. het lukt  niet om het goed voor elkaar te krijgen...
  2. het lukt niet om je oude patronen los te laten...
  3. het lukt niet om knopen door te hakken...
  4. je hebt moeite om te  ontspannen...
  5. je hebt lichamelijke of emotionele klachten, stress- of pijnklachten...


Ik help je om de beste versie van jezelf te worden!

business COACHING

Waarschijnlijk ben je ooit je business begonnen met de nodige ambitie en verwachtingen. Toch valt het niet altijd mee om deze verwachtingen om te zetten in resultaten. Het begint met ambitie, maar hoe maak je de juiste keuzes zodat jouw kwaliteiten en talenten optimaal tot hun recht komen? Business coaching bied je de mogelijkheid om opnieuw de regie  te nemen over je business.


Samen kijken we waar je nu staat en welke ontwikkeling of stappen nodig zijn om grip te krijgen op jouw business.


Waar sta je nu, waar wil je naar toe en hoe geef je hier verder vorm aan?

Op zoek naar iets specifieks?

  • Geen categorieën
Gebruik van cookies