TRANSFORMATIVE & well-being coaching
body - mind - Spirit

RENEW YOU, LOVE YOUR LIFE!

Leef jij je droomleven? Wil je 's ochtends wakker worden en uitkijken naar de komende dag? Wil je actie ondernemen om je leven nieuw leven in te blazen?

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om veranderingen in ons leven aan te brengen. Samen maken we een stapsgewijze 'voorjaarsschoonmaak' van je leven, zodat je het vreugdevolle, gepassioneerde leven kunt leiden dat je verdient.

"RENEW YOU, LOVE YOUR LIFE!" is een uitgebalanceerd, goed samengesteld programma dat je in 90 dagen door een proces van 3 stappen leidt.


Na 90 dagen heb je de regie van je leven weer terug en ben je je authentieke zelf: sterk, fit en vol energie!

Laat de blahs achter en maak contact met je vrolijke, energieke zelf.

life coaching

Soms loopt het in het leven even niet zoals je het graag zou willen. Je ervaart chaos in je hoofd, spanning in je lijf of je voelt je soms verward.

 

Wellicht is er iets is voorgevallen waardoor je teveel druk voelt, de verwachtingen te hoog gespannen zijn, een rouw- & verlieservaring hebt gehad of een andere reden die op een of andere manier impact op jou heeft. Inmiddels ben je meer dan ongeduldig, boos op jezelf, geïrriteerd en gefrustreerd. Je loopt vast, je bent de verbinding kwijt met jouw hart, jouw wensen en verlangens.

 

Je weet goed wat je wilt maar….


  1. het lukt  niet om het goed voor elkaar te krijgen...
  2. het lukt niet om je oude patronen los te laten...
  3. het lukt niet om knopen door te hakken...
  4. je hebt moeite om te  ontspannen...
  5. je hebt lichamelijke of emotionele klachten, stress- of pijnklachten...


Word de beste versie van jezelf!

business COACHING

Waarschijnlijk ben je ooit je business begonnen met de nodige ambitie en verwachtingen. Toch valt het niet altijd mee om deze verwachtingen om te zetten in resultaten. Het begint met ambitie, maar hoe maak je de juiste keuzes zodat jouw kwaliteiten en talenten optimaal tot hun recht komen? Business coaching bied je de mogelijkheid om opnieuw de regie  te nemen over je business.


Samen kijken we waar je nu staat en welke ontwikkeling of stappen nodig zijn om grip te krijgen op jouw business.


Waar sta je nu, waar wil je naar toe en hoe geef je hier verder vorm aan?

RETRAITE HAPPINESS

Verlang jij naar een gelukkig zinvol leven? En zou jij graag in alle vrijheid helemaal jezelf willen zijn? Dan is deze Retraite ‘Happiness Journey’ iets voor jou! Tijdens deze retraite kun je in alle rust ontdekken wie jij ten diepste bent, wat jouw waarden zijn en wat het van jou vraagt om die dingen te doen waar je zo naar verlangt. Met liefdevolle aandacht sta je stil bij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

5 DAAGSE PROGRAMMA


  • DAG 1: Release & Renew
  • Dag 2: Attune Into Your Intuition
  • Dag 3: Connect With Your Inner Goddess
  • Dag 4: Live your Dream
  • Dag 5: Cultivate Selflove


Toe aan een energy boost, dan is deze powerweek absoluut iets voor jou! Je leert je verlangens en doelstellingen in kaart te brengen en om te zetten in acties. Je hebt er nu echt genoeg van en wil nu per se ontdekken hoe je dit keer wél het leven krijgt waar je energiek en blij van wordt.