essentiële OLIËN VAN YOUNG LIVING omdat

IK JE wil INSPIREREN OM EEN LEVEN VOL 

WELZIJN, OVERVLOED EN AMBITIE TE LEIDEN

VOLG DE GRATIS WORKSHOP - ESSENTIËLE OLIËN 101 BIJ MIJN LEUKE BELGISCHE COLLEGA KATINKA

OP NAAR EEN WAANZINNIGE NATUURLIJKE BODY MIND & SPIRIT

BIOLOGISCH

WERELDLEIDER ESSENTIËLE OLIËN

MILJOENEN

tevreden klanten

SEED to SEAL®

KWALITEITSBELOFTE

doei gifstoffen

uit je lichaam

doei opgeblazen

buik en oprispingen

doei blauwe plekjes

schaafwondjes of sneetjes

doei futloosheid

ik wil mij weer energiek voelen

doei spanning

uit je spieren en gewrichten

doei huid

irritaties, gedoe of acné

doei onrust

uit je hoofd

Doei zorgen

overbelasting en gespannenheid

doei bacteriën

en infecties

doei koudjes

of iets met luchtwegen

doei dipje

 of slecht humeur

doei hormonen

schommelingen iedere maand

ik geloof in een vervuld leven vol kracht

Ik geloof in een vervuld leven vol kracht. De beste manier om dat te bereiken, is met alledaagse beslissingen. Uit eigen ervaring weet ik hoe logische en positieve keuzes een dramatisch effect kunnen hebben op ons geluk en welzijn. Daarom streef ik er naar om elke dag kleine stapjes in de juiste richting, een evenwichtiger leven, te nemen. Daarbij zijn etherische oliën een eenvoudige en natuurlijke aanvulling om mijn doel te bereiken.


De krachtige middelen van Young Living ondersteunen de gezondheid van miljoenen mensen en de pure kracht van de natuur helpt hen hun leefomgeving te verbeteren.

wat zeggen anderen

ze ruiken echt fantastisch!

Eliane K.

geweldig om mee te mixen

Anja B.

deze oliën zijn zooo lekker

Zoe H.

favoriete potions van Lique

potion abundance

Abudance is ontworpen om het magnetische energieveld om ons heen te ondersteunen. Deze krachtige melange ondersteunt de zogenaamde "wet van aantrekkingskracht", oftewel de manier waarop we positieve (of negatieve) energie aantrekken.


Abundance opent een wereld van mogelijkheden. Zowel mannen als vrouwen zijn dol op de kruidige geur en de olie wordt dan ook vaak gebruikt als parfum of eau de cologne.

position mix empowerment

Magnify Your Purpose is een unieke melange met een verfrissende geur die creativiteit, verlangen en alertheid stimuleert. Moedigt je aan om positief te blijven en initiatief te nemen. De melange heeft een lichte bloemgeur met aardse en kruidige ondertonen.


Motivation™ is een unieke melange die je helpt moeilijke momenten te overwinnen.

potion gratitude

Gratitude™ is een melange die de geest verheft, emoties kalmeert en dankbaarheid verspreid.

potion Mix inner peace

Forgiveness™ bevat een combinatie van kalmerende en opbeurende oliën.


Peace & Calming™ is een zachte, zoete melange en één van onze meest populaire producten. Perfect voor gebruik in de avond en voor het slapen gaan.

inner child

Inner Child™ heeft een zoete geur die het geheugen stimuleert en je helpt emotionele balans te vinden.

potion mix new you 2.0

Transformation, samengesteld voor de 2012 International Grand Convention, is een melange die je helpt negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Transformeer je leven!


Highest Potential™ is een exotische melange samengesteld om je te helpen met het ontdekken van je potentieel. De melange is opbeurend, inspirerend en geeft zelfvertrouwen.

potion joy

Zorg voor romantiek en warmte met Joy™. Bevat ylang ylang, geranium, jasmijn, palmarosa, roos, bergamot, citroen en mandarijn. Verstuif Joy in huis voor een aangename en uitnodigende geur of breng de olie op je hals en polsen aan voor een natuurlijk parfum. Deze melange brengt mensen samen en is een favoriet van veel leden over de hele wereld.

potion mix prosperity

Abudance is ontworpen om het magnetische energieveld om ons heen te ondersteunen. Deze krachtige melange ondersteunt de zogenaamde "wet van aantrekkingskracht", oftewel de manier waarop we positieve (of negatieve) energie aantrekken. Abundance opent een wereld van mogelijkheden. Zowel mannen als vrouwen zijn dol op de kruidige geur en de olie wordt dan ook vaak gebruikt als parfum of eau de cologne.


Believe heeft een aangename geur die kracht geeft. Wierook en balsemspar uit Idaho stimuleren gevoelens van hoop. Gebruik bij emotionele tegenslagen om extra kracht en energie op te doen.


Zorg voor romantiek en warmte met Joy™. Bevat ylang ylang, geranium, jasmijn, palmarosa, roos, bergamot, citroen en mandarijn. Verstuif Joy in huis voor een aangename en uitnodigende geur of breng de olie op je hals en polsen aan voor een natuurlijk parfum. Deze melange brengt mensen samen en is een favoriet van veel leden over de hele wereld.

potion grounding

Grounding™ is een ontspannende en evenwichtige melange. Emotionele chaos kan leiden tot slechte beslissingen, deze melange helpt je op weg.

potion trauma life

Trauma Life™ is een kalmerende melange die samengesteld is om emotionele problemen los te laten. Emotionele problemen kunnen de oorzaak zijn van vermoeidheid, woede of rusteloosheid. Gebruik deze melange om deze te bestrijde

potion white angelica

White Angelica™ is een kalmerende melange die een gevoel van veiligheid en rust oproept. De melange bevat oliën die vroeger gebruikt werden om de aura van mensen te versterken. Veel mensen gebruiken deze melange als bescherming tegen negatieve energie.

CREËER SPIRITUEEL BEWUSTZIJN EN SPIRITUELE GROEI!

Wierook en essentiële oliën van planten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in religieuze en spirituele ceremonies.

Ze helpen het triviale te overstijgen en verbinding te maken met iets groters. Creëer spiritueel bewustzijn door meditatieve,

versterkende etherische oliën te verstuiven, verdunnen of op je polsen, voeten en achter je oren aan te brengen.

Populaire essentiële oliën en melanges voor het creëren

van spiritueel bewustzijn zijn onder meer

potion

the gift

The Gift bestaat uit zeven antieke oliën en maakt nu permanent, vanwege de grote vraag, deel uit van onze collectie.

potion

sacred frankincense

Verstuif deze heerlijk ruikende olie tijdens het mediteren of bidden om nog meer

spiritualiteit te verspreiden.

potion

3 wise men

3 Wise Men™ stimuleert

eerbied en spiritualiteit.

Deze melange kalmeert en vrolijkt op.

WAAROM YOUNG LIVING

Wanneer het om het welzijn van mezelf, mijn  familie of vrienden gaat, dan ga ik rechtstreeks naar een bron die ik vertrouw. Per sé wil ik  100% pure, onverdunde olie  die geschikt is voor therapeutisch gebruik.

Young Living is bijzonder omdat ze van SEED TO SEAL® alles zelf doen. Totale controle over de kwaliteit dus. De boerderijen van Young Living zijn gewoon toegankelijk voor  het publiek. Hoe cool is dat? Lees er hier meer over. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij het verbouwen.


Wat dacht je?

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP? MELD JE AAN BIJ MIJN LEUKE BELGISCHE COLLEGA KATINKA VOOR DE GRATIS ONLINE PARTY ESSENTIËLE OLIËN 101!  >>

100%

biologisch zuiver

223

(h)eerlijke producten

7

eigen boerderijen

wat zeggen anderen

te lekker gewoon...

 Marloes H.

ik blijf kopen...

Mar P.

ik wil niet meer zonder...

Latifah R.