arrow_drop_up arrow_drop_down
lique fredriksz


Intuitive Life & Business Strategist

transformational & Consciousness coach

Lique Fredriksz

I inspire and motivate people from all walks of life and career

Ik geloof dat een deel van mijn roeping hier op aarde is om mensen te helpen verbinding te maken met ideeën die hun visie uitbreiden van wie ze werkelijk zijn en alles wat ze kunnen zijn via verhalen.


Mijn grote waarom? 

Ik motiveer je -met o.a. mijn zesde zintuig- om je ware ik te laten zien, je stem te laten horen en je verhaal te vertellen zodat jij impact maakt die echt raakt én beklijft.


Het mooiste & waardevolle geschenk dat je jezelf kunt geven, is de tijd om je unieke spirit die jij bent te koesteren, te omarmen en lief te hebben. Joseph Campbell (mythologist, author & philosopher) zei ooit: "The privilege of a lifetime is being who you are." Mijn overtuiging is dat je echte doel hier op aarde is om jezelf af te stemmen op de grote spirituele kracht en dat je Goddelijke innerlijke kompas al aan het werk is in jouw leven. 


In het kort

Op dit moment zit ik als PhD-Candidate in de laatste fase van mijn PhD, met als onderwerp "Storytelling: Giving Voice to Silent Narratives; The power of The Existential Story." Eén van mijn promotoren is prof. dr. Paul Chauvigny de Blot, hoogleraar business spiritualiteit. In 2010 ben ik afgestudeerd in Bedrijfskunde (MScBA) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als Major: New Business Innovation and Entrepreneurship met als afstudeeronderzoek: "Wat is de invloed van businessspiritualiteit op besluitvormingsprocessen?" En het vak Marketing & Management als capita selecta.


Vanaf mijn 18e ben ik werkzaam in veranderende organisaties waarbij fusie, reorganisatie en herstructurering centraal staan. Als verandermanager, als leidinggevende, heb ik jarenlange ervaring met veranderprocessen, crises en troubleshooting. Mijn expertise ligt op  persoonlijke transformatie met  focus op de combinatie van    Intuïtie, persoonlijke ontwikkeling en business spiritualiteit. Ik leer hoe je op je innerlijke weten kan vertrouwen en blijvende betekenisvolle verandering in je leven kunt creëren. Hoewel ik een achtergrond heb in  de bedrijfskunde en mezelf door de jaren heen heb ondergedompeld in veel verschillende opleidingen en filosofieën, kwam mijn grootste opleiding voort uit mijn ervaring in de 'School of Life'.


Ik vind het belangrijk om de autonomie van je eigen intuïtie te stimuleren zodat je die verder kunt ontwikkelen om je authentieke zelf te kunnen zijn. Iedereen verdient het om zich gelukkig en vrij te voelen in zijn/haar leven en zijn/haar plek in de wereld te vinden.

Als Intuitive Life & Business Strategist en Transformational Coach houd ik een spiegel voor. Je ontdekt waar blokkades liggen en wat je wilt in jouw leven. Wat geeft je vreugde en kracht en hoe kun je bepaalde gebeurtenissen een plek geven in jouw leven. Tenslotte vind ik het belangrijk om je de juiste handvatten mee te geven zodat je ook daadwerkelijk verder groeit naar jouw next level.

Let's start collecting meaningful moments!

Drs. Lique Fredriksz

Intuitive Life & Business Strategist

Transformational & Consciousness Coach

Gebruik van cookies