#indotalk-innerviews

Diepgaande gesprekken 

Ieder gesprek, ieder verhaal: een must om naar te luisteren en te kijken. 

Het zijn zowel actuele onderwerpen als vaste items.


De hele wereld over voor ontmoetingen op het gebied van 

Spiritualiteit, Wetenschap, Filosofie en Cultuur.

deeper into

your story

Hoe zou het voor je zijn wanneer je minder stress ervaart? Wanneer je jouw problemen en uitdagingen op een zodanige manier kunt oplossen zonder je jezelf te verliezen? Er zijn studies gedaan naar het effect van helend schrijven en hoe het je gezond maakt. Het schrijven over negatieve gebeurtenissen of stressvolle situaties maakt je gezonder. Waarom? Je blaast stoom af, zet dingen op een rijtje, ontdekt nieuwe inzichten, maar bovenal het geeft betekenis  aan een gebeurtenis. Door te schrijven geven je woorden aan een specifieke gebeurtenis, reflecteer je erop en ga je beter begrijpen wie je bent. Het geeft inzicht hoe je bent geworden tot wie je bent, daardoor ontstaat begrip en meer verbinding met jezelf en tot anderen. Het is een belangrijke sleutel tot zingeving in je leven.

Levensverhaal

in een boek

Je verhaal is het vertellen waard. Je vertelt jouw verhaal in een boek en ik help je hierbij. Samen maken we een mooi boek van jouw verhaal!

familie herinneringsboek

Het delen van herinneringen geeft verbinding. Ervaring leert dat herinneringen op papier zetten niet altijd even makkelijk is. Dit invulboek inspireert om mooie verhalen en grappige anekdotes samen met je dierbare(n) vast te leggen. Ingevuld door de familie en vrienden ontstaat er een uniek en waardevol familieboek vol met herinneringen en mooie verhalen!

verhalenkeuken

Binnen mijn cultuur, de Indische cultuur, is iedereen welkom en kun je altijd blijven eten en drinken. Tijdens het eten en drinken worden ook verhalen verteld. Dit zorgt voor verbinding en saamhorigheid. Op veler verzoek heb ik mijn passie voor verhalen en koken gecombineerd. De verhalenkeuken is geboren! Selamat makan!