Dreamcatcher

Dreamcatcher | Auteur Danielle van Eijk

Dromen zijn een vorm van terugkaatsing van jouw gedachten en wat er gebeurd in de wakkere wereld om je heen. Hierdoor zie je beelden over wat er is gebeurd, waar je midden in zit of iets dat staat te gebeuren. Je wensen, ambities en verwachtingen komen naar voren tijdens het dromen. En wanneer je jouw dromen inhoudelijk leert te begrijpen, kom je erachter dat dromen van onschatbare waarde zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dromen komen uit het onderbewustzijn, met de bedoeling je bewust te maken van wat je in het dagelijks leven over het hoofd ziet. Feitelijk zijn het geschenken, die je bewuster maken van het grote potentieel aan ervaringen welke je met je meedraagt.

Danielle van Eijk, geboren in het jaar 1978 is in haar “wakkere” leven getrouwd en heeft twee zoons. Al van jongs af aan zoekt zij naar de inhoudelijke betekenis van de meest uiteenlopende droomverhalen. Begin 2017 kreeg zij de kans om meer dan 100 dromen vrijblijvend te analyseren en werd haar missie duidelijk. En zo is Danielle’s Dreamcatcher ontstaan.

De dreamcatcher komt van origine bij de Aboriginals en Indianen vandaan, wat deze volkeren ons hierover vertellen is dat zij er van gaan uit gaan dat overal allerlei dromen zijn, dag en nacht. Dit zijn goede eerlijke, maar ook slechte boze dromen. Als je in slaap valt, bestaat de kans dat een droom tot jou komt welke je gaat beleven in je droomtijd.

Een dromenvanger helpt je bij het vangen van de juiste droom. Een slechte droom zal in het web gevangen en vastgehouden worden. Zodra het eerste ochtendlicht hier op valt zal deze slechte droom uiteenspatten. Een goede droom zal worden doorgelaten en komt via het gebruikte materiaal* tot de persoon die ligt te slapen, die hierdoor vaak een prettige droom en rustige nacht zal ervaren.

* de materialen waarmee een vanger gemaakt wordt zijn zo natuurlijk mogelijk… de ring is van wilgenteen, met katoen of kant omwikkeld, het web van katoendraad, veertjes om dromen uit te laten komen, edelstenen (de kracht verschilt per steensoort) en soms ook bont voor warmte en comfort.

Danielle is een droomcoach die jouw nachtelijke droomverhalen heel helder weet te vertalen naar wat jou in je wakkere leven bezig houdt. Zij leest jouw droomverhaal en kijkt naar de steekwoorden die ze tegen komt, ze “vangt” jouw droomsymbolen! Al deze symbolen leg zij achter elkaar en daarmee ontstaat er een heldere uitleg.

Dromen komen voor met allerlei soorten symboliek. Elk symbool kan een standaard betekenis, een persoonlijke betekenis en zelfs een spirituele betekenis hebben.Middels haar uitleg kom je er vaak zelf al achter over welk deel van je leven jouw droom gaat.

Denk hierbij aan iets dat je vroeger graag deed, die dagelijks terugkerend ruzie met je buren of het examen wat binnenkort te wachten staat. Het kan werkelijk van alles zijn…

Wil jij ook weten wat je droom werkelijk te betekenen heeft? Stuur ‘m in! Dit kan via: https://www.daniellesdreamcatcher.nl/deel-jouw-droom-1/droom-insturen

Vanaf februari 2018 heeft Danielle ook haar eigen online DreamAcademy. Wanneer jij instapt worden oa. jouw dromen onbeperkt geanalyseerd. Je kunt meedoen aan een 10 weekse training waarin je leert hoe je jouw dromen voor je kunt laten werken. En je vindt er droomsymbolen met uitleg.. welke regelmatig worden aangevuld. Daarnaast is er op Facebook een besloten community waar nog dieper zal worden ingegaan op droomsymbolen, zodat je zelf leert begrijpen wat jouw dromen je te vertellen hebben. Doordat de Academy steeds meer zal worden aangevuld met informatie over dromen zal de inhoudelijke waarde van de meer en meer gaan worden.

Meer Info

Wil je meer informatie over de DreamAcademy? Stuur dan vrijblijvend een mail naar Danielle via: info@daniellesdreamcatcher.nl

Over de schrijver
Als bevlogen bedrijfskundige draag ik bij aan de professionalisering van mens en organisatie. Duurzame veranderingen effectueren met als managementstijl én wetenschappelijke theorie: 'Business Spiritualiteit': Het vinden van een balans tussen 'doen' [de zakelijke deskundigheid van de organisatie] en 'zijn' [het welzijn van de mensen]. Goed, zorgvuldig en gedisciplineerd zakendoen vanuit een diepe inspiratie. Als verbindende leidinggevende, die gemakkelijk schakelt en in kansen en oplossingen denkt, weet ik anderen te inspireren en gemotiveerd mee te nemen in veranderingsprocessen. Ik ben een bruggenbouwer, gericht op continuïteit en kwaliteit. In mijn rol als coach/mentor help ik de coachee met hun zakelijke, persoonlijke of spirituele ontwikkeling. Na mijn opleiding bedrijfskunde (MScBA) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik onderzoek gedaan en geluisterd naar de verhalen van de Indische Nederlanders die na WOII zijn gerepatrieerd van Nederlands-Indië naar Nederland. In het kader van mijn PhD heb ik een wetenschappelijk 'Innerview-Model' ontwikkeld om naar gemarginaliseerde doelgroepen te luisteren, zodat er meer inzicht, begrip en verbinding kan ontstaan. Auteur van 'MH17: Rouwen, Hoe Dan?!' en co-auteur van 'Lefwijf'.
Reactie plaatsen